top of page

TOIMITUSEHDOT

Toimitusaika

 

HUOM: Joulutoimitukset tehdään ma 18.12. Sen jälkeen saapuneet tilaukset postitetaan 8.1.2024.

 

Muuna aikana perjantaihin kello 18 mennessä saapuneet tilaukset postitetaan seuraavan viikon maanantaina. Matkahuollon toimitusaika on Suomen sisällä 2-5 vuorokautta. Jos tarvitset tuotteen nopeammin, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Jos haluat tilata tuotteen, jota ei ole varastossa, ota yhteyttä ja teemme tarjouksen mahdollisesta toimitusajasta.

 

Toimitustavat

 

Käytämme lähetysten toimittamiseen Matkahuoltoa.

 

Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä puhelimeesi. Tätä varten tarvitsemme osoitteesi lisäksi puhelinnumerosi. 

 

Toimituskulut

 

Matkahuollon toimittamiin tilauksiin lisäämme postikulut 7 €.
Voit myös noutaa tilauksesi Riimukiven tilalta. Noudettaviin tilauksiin ei lisätä postikuluja. Sovi nouto aina erikseen puhelimitse.

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

Sähköposti: info(at)riimukiventila.fi

Osoite: Riimukiven tila, Haukkoniementie 1, 52230 Hurissalo

https://www.facebook.com/RiimukivenTila
https://www.instagram.com/riimukiventilawww.riimukiventila.fiPalautukset

 

Kaikilla tuotteilla on lainmukainen 14 päivän palautusoikeus - syytä ei tarvitse ilmoittaa. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä ja myyntikuntoinen. Kaikista palautuksista on aina sovittava asiakaspalvelumme kanssa etukäteen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info(at)riimukiventila.fi.

 

Riimukiven tila ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu asiakaspalvelumme kanssa. Riimukiven tila ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

 

Valitettavasti toimitukset eivät huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina pääse ehjinä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut Matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus noutopaikassa tai lähetyksen saavuttua kotiisi. Ota myös yhteys asiakaspalveluumme, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

 

Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

bottom of page